Seniorklubbens julefest den 12. december 2007.

Forud var sendt en farvestrålende invitation.

Mange reagerede omgående, og hurtigt nåede vi op på 30 deltagere - flere end nogensinde før.

Forud havde bestyrelsen haft visse problemer. Kantinebestyreren, med hvem hele forløbet var blevet aftalt, langtidssygemeldtes. Nye aftaler måtte træffes, men ved en direkte kontakt med direkrøren for cateringfirmaet faldt alle aftaler på plads.

Festen havde fået et nyt indslag. Mødetidspunktet var rykket frem til 16.30. Der var tid til at få placeret overtøjet, sikre sig et glas dejlig hvidvin og finde en god plads i "teatersalen".
Intet program var blevet uddelt. Tilsyneladende var det kun formanden, som kendte til arrangementet. Og hvilken speciel oplevelse.


Præcis kl. 17.00 træder fire smokingklædte herrer ind på scenen til en livlig, rytmisk musik af den medbragte pianist samt klaver.BLACK JACKS - fire gamle klassekammerater fra Sct.Annæ Gymnasium - alle været medlemmer af Københavns Drengekor - havde nu sluttet sig sammen. Repertoiret havde de hentet fra "The Four Jacks", som alle i selskabet husker.


Det blev en festlig indledning til vores julefest. 35 minutter med fornøjelig underholdning. For dygtige, musikalske og velforberedte var de fire herrer.


I lokalet ved siden af var der - traditionen tro - pyntet op med fine hvide duge, smukke dekorationer og lys. Bordene smukt dækket med glas og service.


I den dæmpede belysning tog det sig smukt ud, og hurtigt havde alle fundet sig en plads.Forretten var færdiganrettet: Fiskekrystade med let dampet laks i en cremet fiskevelouté med dild og rejer. Dertil et glas hvidvin.

Ingen havde vovet at finde alternativer til hovedretten: Helstegt svinekam med sprød svær, hjemmelavet rødkål, sukkerbrunede og hvide kartofler og gammeldaws flæskestegssovs. Hertil en god rødvin.

Den obligatoriske ris a'la mande med kirsebærsovs afsluttede menuen. Et rigtigt julemåltid - afsluttende med kaffe/te og julebag.Det sædvanlige hæfte med uddrag af julens smukke salmer og sange blev flittigt benyttet.

Tid blev der også til terningekast om de mange sjove og smukt indpakkede gaver.Det næste billede er et pletskud, der illustrerer underholdningen ved raflegaver:
Jette har slået en sekser og ønsker at bytte med Bente, som ikke er begejstret. Volmer passer godt på sin gave!

Eksempel på en utraditionel gave, der var gjort meget ud af:

Frisk og dejlig solsikkehonning med flag, hjerte og serpentiner, og nissefar i kræmmerhus -

og tilmed en nydelig bærepose at bringe det hjem i.


Aftenen sluttede med formandens ord om det svære begreb tiden. Svært at forstå, vanskeligt at fastholde. Om julen, som netop fremkalder tanker om tidsforløbet og alle tanker om oplevelser gennem et langt liv. Han sluttede med at takke medlemmerne for deres positive medleven i foreningens arrangementer og ønskede til sidst alle en rigtig glædelig jul og et nytår, hvor vi igen kunne mødes til gode arrangementer og ture.
Nissen foreslår, at du tænder for højttalerne og synger med på følgende vers:KLIK!