Juleafslutningen 2009
Indledning til referatet af

Juleafslutningen 9-12-2009.

For at gøre referatet så mindeværdigt som muligt, har vi kombineret det med en del billeder, som vi gerne vil vise dig.
Men det kan ta' op til et par minutter at overføre alle billederne til din skærm - afhængig af hvor hurtig din forbindelse til Internettet er. Til gengæld går det hurtigere næste gang, du vil se referatet.

Mens du læser dette, er din computer allerede gået i gang med at hente billederne. Det kan du se i nederste venstre hjørne af din skærm: Dér står, hvor mange elementer (billeder), den mangler at hente. Når computeren har hentet alle billederne, kommer der til at stå "Udført".

Så vi håber, at du har tålmodighed og venter på, at der står Udført, før du kører videre nedad med rullepanelet.

Hvis du klikker på et billede, bliver det vist i større format. Når du så klikker på det store billede, kommer du tilbage.

Med venlig hilsen
webmasterDer var fra starten lagt op til problemer, da det viste sig at være vanskeligt at få begge de to lokaler, vi plejede at disponere over. Efter mange overvejelser besluttede bestyrelsen at nøjes med et, det største af de to lokaler i stueetagen. Vi havde tidligere ved generalforsamlinger og vinsmagning kun haft det, og det havde fungeret udmærket.

Klokken 16.30 mødte 28 festklædte mennesker op, bænkede sig ved de fire smukt pyntede borde,og snart bredte en dejlig afslappet stemning sig over et velsmagende glas hvidvin. Mange helt nye medlemmer var mødt op og så ud til hurtigt at finde sig til rette i de nye omgivelser. Også direktør Anya Eskildsen havde i sin travle hverdag fundet tid til at deltage. Kl. 16.30 slog formanden på sit glas og bød velkommen.

Han glædede sig over, at så mange havde fulgt invitationen. En særlig velkomst til direktøren, som endnu engang ville glæde os med sin tilstedeværelse. Takkede hende også for den store hjælp og interesse, hun altid udviser over for seniorforeningen. En særlig tak rettede han også til de to skolebetjente og damerne i receptionen. Ikke alene ved denne lejlighed, men året rundt har de støttet os og hjulpet os, hver gang vi har bedt om deres assistance. En enestående hjælpsomhed.

Præcis kl. 17 slog pianisten tonerne an. Vi fik nemlig igen i år besøg af BLACK JACKS - de fire musikalske og underholdende gamle Sct Annædrenge med fortid i Københavns drengekor. I en halv time fornøjede de os med gamle, velkendte melodier, serveret på en gennemmusikalsk, morsom og underholdende måde. En god og festlig indledning til julefesten, snart en tradition.Julemaden blev leveret af Chefens Køkken, samme firma, som sørgede for traktementet sidste år, men i en lettere reduceret udgave. Rødvin og hvidvin i rigelig mængde. Dertil både øl og vand.


Snart steg stemningen og snakken, alle så ud til at nyde de afslappende omgivelser. Det var en dejlig julemad, varieret og veltillavet. Et par af julens sange blev sunget,
og formanden holdt en kort juletale,

ikke en typisk, som han udtrykte det,
men om et menneske, han havde sat stor pris på og på alle måder beundret.

Den tog sin begyndelse i 1862

Hele vennens livsforløb blev skildret, og den sluttede den 24. oktober 1924,

den dag formanden blev født.

Mennesket var hans far.

Efterfølgende rejste Bjørn Wurgler sig og gratulerede Skytte med hans 85 år, sagde ham tak for det arbejde, han havde udført for foreningen gennem de mange år og overrakte ham foreningens fødselsdagsgave i form af en flaske gylden cognac.

En dejlig aften sluttede med kaffe, julesmåkager og festligt terningespil om de spændende gaver.Mange skæmtsomheder blev udvekslet, højlydt blev der protesteret under spillets forløb, men alt endte i fryd og gammen.Året ilede mod sin afslutning, et nytår stod snart for døren. De bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår blev udvekslet, inden selskabet brød op. Året 2009 var blevet afsluttet på en festlig og god måde.