I mangel af referat får I her en kopi fra indbydelsen til
det meget vellykkede arrangement:

Som lovet arrangerer vi en Ønske-Hinanden-God-Sommer-tur, og denne vil finde sted torsdag d. 16. juni
Mødested og tidspunkt : Kl. 16 på Heerup Museum, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Der er bestilt omvisning i udstillingen Fantasiens Kraft – en udstilling med fokus på de to beslægtede kunstnere : ”Henry Heerup og Herman Stilling – begge med rødder i Nørrebros arbejderkvarter. Begge beholdt deres sociale engagement gennem hele livet, hvilket kom til udtryk gennem deres farverige ståsted med fokus på fantasien. Herudaf fødtes henholdsvis nissen og trolden som de to kunstneres alter egoer.”

Efter omvisningen går vi i samlet flok til Restaurant Mama Thai, Rødovrevej 120 hvor der kl. 17.30 er bestilt en 4-retters Thai-menu, bestående af bl.a. suppe, forårsruller, oksekød, kylling, isdessert samt te eller kaffe. Restauranten er valgt dels på grund af den tætte beliggenhed ved museet, men også fordi vi vil tilbyde vore medlemmer en anderledes sommermenu i år. Pris : Kr. 100,00 – drikkevarer som sædvanlig for egen regning

Tilmelding : senest 9. juni til Inga Rosenbergs mail : ingarosenberg@ofir.dk eller tlf. 23708204 – også som sms-besked. Vi håber som sædvanligt, at rigtig mange af vore medlemmer har lyst til at deltage i dette arrangement, som vil give os mulighed for at hygge os med tidligere kolleger og ønske hinanden: En rigtig god sommer! Vi glæder os til at se jer torsdag d. 16. juni.
Med venlig hilsen

Steen Mikkelsen

Her følger nogle snapshots fra besøget på Heerupmuseet:

Der lyttes til kustodens gennemgang af værkerne:


Heerup stenfigur:


og fra Thai-restauranten: